هدر زمستان دستکاپ هدر زمستان موبایل

فواید قرص زینک و علائم کمبود زینک بدن را بدانیم

فواید قرص زینک و علائم کمبود زینک بدن ، چرا مصرف قرص زینک حائز اهمیت است؟

علائم کمبود زینک بدن یک مشکل عمده بهداشتی در سراسر جهان است، به‌ویژه در کشورهای در حال توسعه، از این‌رو توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان یک عامل اصلی کمک‌کننده بیماری تعیین شده است. علیرغم این‌که زینک یکی از فراوان‌ترین عناصر ولی کمیاب در بدن انسان است، زینک نمی‌تواند در مقادیر قابل توجهی ذخیره شود و از این‌رو نیاز به مصرف منظم مکمل دارد.

زینک در غذاهای مختلفی از جمله گوشت، ماهی، حبوبات، آجیل و سایر منابع غذایی یافت می‌شود، اگرچه جذب آن بر اساس بستر حامل آن متفاوت است. علائم کمبود زینک بدن می‌تواند با اختلال رشد، اختلال عملکرد جنسی، التهاب، علائم گوارشی یا درگیری پوستی ظاهر شود. بدن روی اضافی را ذخیره نمی‌کند، بنابراین باید از طریق رژیم‌غذایی تامین شود. برای عملکرد سیستم ایمنی، بهبود زخم، لخته‌شدن خون، عملکرد تیروئید و بسیاری موارد دیگر قرص زینک مورد نیاز است. همچنین قرص زینک نقش کلیدی در حفظ بینایی ایفا می‌کند و ممکن است اثراتی در‌برابر ویروس‌ها داشته باشد و از کمبود زینک جلوگیری می‌کند. در این مقاله خواص زینک برای بدن و فواید قرص زینک بعنوان مکمل ضرروی برای جبران کمبود زینک در بدن  مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

فواید زینک

آنچه در این مقاله می‌خوانیم :

  • زینک چیست؟  
  • فواید قرص زینک
  • علائم کمبود زینک بدن 
    • ارتباط کمبود زینک با گیاه‌خواری (وجترینیسم)
  • فواید قرص زینک و کاربردهای آن
  • عوارض کمبود زینک در کودکان
  • تأثیر زینک در میزان رشد قد کودکان
  •  کدام مواد غذایی حاوی زینک است؟
  • روزانه چه مقدار زینک مورد نیاز بدن است؟
  • چه چیزی از جذب زینک جلوگیری می‌کند؟
  • فواید قرص زینک برای آقایان
  • فواید قرص زینک برای خانم‌ها
  • نتیجه‌گیری
  • پرسش و پاسخ

 

 

زینک چیست؟

عنصر زینک به طور طبیعی در سلول‌های بدن وجود دارد. این ماده در تقسیم سلولی، رشد سلول، ترمیم زخم‌ها و تجزیه کربوهیدرات‌ها نقشی کلیدی داشته و برای عملکرد صحیح سیستم دفاعی بدن لازم است. اگر بدن با کمبود زینک مواجه شود، در این عملکردها اختلال ایجاد می‌شود و فرد را دچار برخی مشکلات می‌کند. بنابراین برای رفع و بهبود علائم کمبود این ماده ضروری بدن، پزشک با توجه به وضعیت سلامت افراد، قرص زینک را تجویز کند. برخی فواید این مکمل در ادامه مقاله آورده شده است.

فواید قرص زینک

مهم‌ترین فواید قرص زینک را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • ارتقاء سیستم ایمنی بدن در مبارزه با سرما خوردگی و دیگر بیماری‌ها
  • تقویت رشد موها  و جلوگیری از ریزش موها
  • مبارزه با عفونت‌ها و تسریع بهبود زخم‌ها
  • کمک به باروری  در خانم‌ها و آقایان
  • کمک به درمان آکنه
  • بهبود سلامت قلب
  • افزیش عملکرد انسولین در بدن

 

 

علائم کمبود زینکعلائم کمبود زینک بدن چیست

 

علائم کمبود زینک بدن

زینک خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و قدرت ذهن و عملکرد بخش‌هایی از مغز را کنترل می‌کند؛ به‌همین دلیل، کمبود زینک در طولانی مدت روی روح و روان افراد تاثیر منفی می‌گذارد و علاوه‌بر آن کمبود زینک اختلالات خلقی ایجاد می‌کند. اگر دچار کمبود زینک هستید، برای کنترل و کاهش اختلالات خلقی خود در طول روز، مصرف برخی از مکمل‌های زینک مانند قرص جوشان زینک موثر خواهند بود.

همچنین، این نوع از قرص جوشان علاوه‌ بر روی یا همان زینک، ویتامینC در ترکیبات خود دارد و همراه با کاهش علائم کمبود زینک بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند. حتما قبل از استفاده از این‌گونه مکمل‌ها با پزشک مشورت کنید که عوارضی برای شما نداشته باشد. کمبود زینک می‌تواند منجر به تغییرات پوستی شود که در ابتدا شبیه اگزما هستند. این تغییرات ممکن است ابتدا در اطراف دهان و دست‌ها مشاهده شود. 

علائم کمبود زینک بدن در افراد ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  •  ریزش مو
  • تغییرات پوست و مو
  • مشکلات چشمی و اختلالات بینایی
  • بروز عفونت بیشتر از حد معمول
  • زخم‌هایی که مدت زیادی طول می‌کشد تا بهبود پیدا کنند
  • از دست دادن حش چشایی، بویایی   

 

ارتباط کمبود زینک با گیاه‌خواری (وجترینیسم)

سطح کمبود زینک معمولا در بدن افراد گیاه‌خوار بیشتر است. گیاه‌خواران مقدار بیشتری حبوبات، سویا، لوبیا، آجیل و غلات مصرف می‌کنند. این مواد غذایی سالم و مفید هستند، اما به دلیل این که حاوی فیتات هستند، به توانایی بدن در جذب زینک آسیب می‌زنند. در واقع این مواد غذایی به زینک می‌چسبند، بنابراین بدن نمی‌تواند زینک را جذب کند. و به همین دلیل بدن دچار کمبود زینک می‌شود و در نتیجه گیاهخواران باید از قرص زینک استفاده کنند.

 

 

مواد غذایی حاوی زینک

خرید بهترین مکمل زینک از داروخانه حاتم

 

فواید قرص زینک و کاربردهای آن

با توجه به فواید قرص زینک متخصصان مصرف انواع قرص زینک را توصیه می‌کنند که برای پیشگیری از کمبود زینک می‌توان تهیه نمود.

 

انواع قرص زینک

1

زینک گلوکونات

شکل رایجی از مکمل زینک است که در داروهای سرماخوردگی و افزایش اشتها و ضد اسهال نیز به‌کار می‌رود.

2

زینک استات

یکی از انواع قرص زینک است که در داروهای مکیدنی سرماخوردگی وجود دارد و به بهبودی سریع‌تر سرماخوردگی کمک می‌نماید.  

3

زینک سولفات 

یک نوع قرص زینک است که نه‌ تنها مانع از کمبود روی در بدن می‌شود، بلکه برای کاهش شدت آکنه زدن نیز تاثیر دارد.

4

زینک پیکولینات

یکی از انواع قرص زینک یا همان روی است که بدن نسبت به آن، جذب بیشتری دارد تا سایر انواع مکمل زینک، همچون زینک‌ گلوکونات.

5

 زینک سیترات

یکی دیگر از انواع قرص زینک است که قدرت جذب این مکمل زینک با زینک گلوکونات برابری می‌کند ولی نسبت به آن کمتر تلخ است و طعم بهتری دارد و مناسب بهبود زخم است.

 

عوارض کمبود زینک در کودکان

کمبود زینک در کودکان عوارضی به همراه دارد که به برخی اشاره می‌کنیم :          

  • بی اشتهایی و کمبود آهن 
  • پوسیدگی دندان کودکان
  • ضعف سیستم ایمنی
  • کاهش هوش و قدرت یادگیری
  •  کاهش سرعت رشد

تأثیر زینک بر رشد قد کودکان

رشد قدی هر فرد با توجه به خصوصیات ژنتیکی آن فرد مشخص می‌شود. اما در برخی شرایط، امکان رسیدن به نهایت قد وجود ندارد. به همین دلیل ممکن است حتی اگر والدین قد بلندی داشته باشند، فرزندان به قد مطلوب نرسند. تغذیه، نقش بسیار مهمی در افزایش قد و رشد کودکان ایفا می‌کند که در ادامه به مهمترین عوامل موثر تغذیه‌ای اشاره خواهیم کرد.

با این‌که قد بلند به ژنتیک بستگی دارد؛ اما مصرف زینک، ملاتونین، آرژنین، پروتئین و روغن نارگیل می‌تواند راهکاری برای افزایش قد در کودکان باشد؛ همچنین انجام ورزش توسط کودکان هم در افزایش قد مؤثر است که می‌توان ورزش‌هایی مانند والیبال، بسکتبال، پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و دویدن را به عنوان نمونه‌ای از این ورزش‌ها معرفی کرد.

 

زینک برای کودکان

خرید بهترین مکمل زینک برای کودکان از داروخانه حاتم 

 

کدام مواد غذایی حاوی زینک است؟

  • جگر گوساله
  • گوشت گاو
  • عدس
  • نان کامل
  • تخم مرغ
  • غذاهای دریایی

با بررسی عادت‌های غذایی کودکان به این نتیجه می‌رسیم که معمولا کودکان علاقه‌ای به گوشت‌های تکه‌ای نداشته و بیشتر به خوردن گوشت چرخ‌کرده که سرشار از چربی است علاقه دارند که نمی‌توانند از این طریق پروتئین کافی را جذب کنند و این باعث کمبود زینک در کودکان می‌شود.

گوشت‌های قرمز و سفید منبع کاملی از پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه هستند که در رشد قد نقش بسزایی دارند. مهم‌ترین اسید آمینه، ال‌آرژینین است که نیاز است در برنامه غذایی مصرف شود. پروتئین‌های گیاهی از اسیدآمینه کاملی برخوردار نیستند که با توجه به این نکته لازم است که ۵۰ تا ۶۰ درصد از پروتئین دریافتی، با گوشت حیوان تامین شود. در کودکانی که علاقه‌ای به مصرف گوشت ندارند می‌توان مکمل‌های غذایی را جایگزین این ماده غذایی نمود تا از این طریق پروتئین لازم را دریافت کنند تا دچار کمبود زینک نشوند.

 

 

مواد غذایی حاوی زینک را بشناسیم

 

روزانه چه مقدار زینک مورد نیاز بدن است؟

مقدار زینک مورد نیاز روزانه به سن شما بستگی دارد. متوسط ​​مقادیر توصیه شده روزانه برای سنین مختلف در زیر بر حسب میلی گرم (میلی گرم) ذکر شده است.

رده های سنی

مقدار توصیه شده 

تولد تا 6 ماهگی

2 میلی گرم

نوزادان 7-12 ماه

3 میلی گرم

کودکان 1-3 سال

3 میلی گرم

کودکان 4-8 سال

5 میلی گرم

کودکان 9-13 سال

8 میلی گرم

نوجوان پسر 14-18 سال

11 میلی گرم

دختران نوجوان 14 تا 18 سال

9 میلی گرم

پسرهای بالغ

11 میلی گرم

دخترهای بالغ

8 میلی گرم

نکته : میوه‌ها و سبزی‌ها منابع خوبی برای زینک نیستند، زیرا زینک در پروتئین‌های گیاهی به اندازه زینک از پروتئین‌های حیوانی جذب نمی‌شود، بنابراین رژیم‌های غذایی کم پروتئین و گیاهی حاوی مقدار کمی زینک می‌باشند.

چه چیزی از جذب زینک جلوگیری می‌کند؟

 فیتات‌ها ترکیباتی در غذاهای گیاهی‌ مانند غلات و حبوبات هستند که عمل جذب مواد مغذی را به آرامی انجام می‌دهند. به صورت کلی، زینک موجود در غذاهای گیاهی نسبت به غذاهای حیوانی، مقدار جذب پایین‌تری دارد و فواید مکمل زینک را کاهش می‌دهد. برای کاهش فیتات موجود در غذاهای گیاهی، از نان با غلات سبوس‌دار استفاده کنید، حبوبات و غلات را قبل از خوردن بخیسانید. این کار کمک می‌کند فیتات موجود در آن‌ها کاهش پیدا کند. خوردن غذاهای گیاهی که زینک و ویتامینC دارند نیز تاثیر فیتات روی جذب را کم می‌کند. برای مثال خوردن گوجه‌فرنگی در کنار حبوبات، پرتقال یا آجیل‌ها می‌تواند به جذب بیشتر زینک، از حبوبات و آجیل‌ها کمک کند.

 

کمبود زینک

چه افرادی در معرض خطر کمبود زینک هستند

 

فواید قرص زینک برای آقایان

این ویتامین و مکمل غذایی برای مردان بسیار مفید است؛ قرص زینک برای بدن پروتئین تولید می‌کند و یک ماده کلاژن ساز است که ریزش مو و طاسی سر آقایان را درمان می‌کند. غلظت زینک در مایع منی به طور مثبتی با تعداد اسپرم و تحرک آن ارتباط دارد؛ زینک باعث افزایش قدرت و توانایی جنسی در مردان، سنتز صحیح هورمون‌های جنسی (هورمون تستوسترون) می‌شود و تعداد اسپرم آقایان را افزایش می‌دهد که از فواید مکمل زینک است. مصرف زینک می‌تواند از بزرگ شدن غده پروستات در آقایان جلوگیری کند. در صورت بروز کمبود زینک در بدن  آقایان، اولین آسیب‌ به غده پروستات آنها وارد می‌شود؛ درنتیجه عملکرد بیضه‌ها هم با اختلال مواجه خواهد شد.

فواید قرص زینک برای خانم‌ها

مکمل زینک در خانم ها باعث تقویت مو و پوست و ناخن و جلوگیری از ریزش مو و افزایش قدرت باروری میشود. شاید برای شما جالب باشد که بدانید کمبود زینک  با اختلالات هورمونی همراه است که می‌تواند منجر به مشکلات تخمدان، بی‌نظمی در دوره قاعدگی و حتی ناباروری شود، مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که از فواید مکمل زینک و مصرف خوراکی زینک، درد قاعدگی خانم‌ها را کم می‌کند. کمبود زینک باعث درد شدید در ناحیه شکم و کمر در دوران قاعدگی می‌شود.

انواع مکمل زینک 
کپسول زینک پلاس یوروویتال 5:حاوی زینک 5 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
کپسول زینک پلاس یوروویتال 10:حاوی زینک 10 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
قرص زینک پلاس یوروویتال 15:حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر

کپسول زینک پلاس پابا

 یوروویتال:

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی + پابا 50 میلی گرم

 روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر - پابا جهت جلوگیری از سفید شدن مو بسیار مفید است.

کپسول زینک پلاس پابا

و ب کمپلکس یوروویتال:

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی + پابا 30 میلی گرم

 روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر - پابا جهت جلوگیری از سفید شدن مو بسیار مفید است.

کپسول زینک پلاس ویتامین سی

یوروویتال:

حاوی زینک 10 میلی گرم + ویتامین سی 300 میلی گرم - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
قرص زینک مکس ویواتون:حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین ها - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر

کپسول زینک ب کمپلکس 

نیچرزپلنتی(آهسته رهش):

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی -  روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
قرص یونی زینک:حاوی زینک 10 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی -  روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
کپسول زینک پلاس بهستان:حاوی زینک 10 میلی گرم + ویتامین های ب - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر

قرص جویدنی

زینک و ویتامین سی

هلث برست:

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین سی 1000 میلی گرم - روزانه یک عدد جویدنی

به دلیل داشتن 1000 میلی گرم ویتامین سی، مناسب جذب آهن است.

زینک و ب کمپلکس

مای نوتریشن:

حاوی زینک اکساید 15 میلی گرم + پابا + ام اس ام + اینوزیتول + آهن + کلسیم + ویتامین دی و سی

یک عدد صبح و شب با معده پر

قرص زینک پلاس بایو فرمولا: 

حاوی زینک اکساید 15 میلی گرم + پابا + ام اس ام + اینوزیتول + آهن + کلسیم + ویتامین دی و سی

یک عدد صبح و شب با معده پر

قرص ویتافلش

زینک پلاس:

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی -  روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
کپسول سوزین 25 الحاوی:حاوی زینک 25 میلی گرم - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر- کپسول است.
قرص سوزین 50 الحاوی:حاوی زینک 50 میلی گرم - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر- قرص است.
قرص زینک دینه:دو نوع دارد: حاشیه آبی: زینک سولفات 30 میلی گرم  - حاشیه سورمه ای: زینک گلوکونات 30 میلی گرم

کپسول زینک پلاس 

ب کمپلکس 

دانا کودک:

 حاوی زینک 5(یا 10) میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی - مناسب 12 سال به بالا

روزانه 1 تا 2 عدد با آب زیاد و معده پر

قرص ماکسی کر ایکس:

(زینک و ویتامین سی)

زینک گلوکونات 15 میلی گرم + ویتامین سی 100 میلی گرم - بعد از صبحانه یک عدد

کپسول زینک ویتال

سان لایف:

حاوی زینک 5 میلی گرم + ویتامین های ب - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
کپسول زینک پاور:حاوی زینک 10 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی - روزانه یک عدد با آب زیاد و معده پر
قرص زینک OPD فارما:حاوی زینک سیترات 15 میلی گرم - بعد از صبحانه یک عدد - جهت بهبود زخم
کپسول مکسZMA:

حاوی زینک + منیزیم + ویتامین ب 6 - قبل خواب شب با معده خالی دو عدد با هم

علاوه بر رفع گرفتگی عضلات و بی خوابی و میگرن، مناسب بدنسازان میباشد(به واسطه افزایش تستوسترون و رشد عضلات) - مناسب 18 سال به بالا

قرص پیکو زینک:حاوی زینک پیکولینات 15 میلی گرم - بعد از صبحانه یک عدد - مناسب 12 سال به بالا

سافت ژل زینک پلاس

 آنتی ایجینگ:

حاوی زینک 30 میلی گرم + ویتامین دی + منیزیم - بعد از ناهار یک عدد
قرص اسکای زینک:حاوی زینک 20 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی + کروم + مس – بعد از صبحانه یک عدد
قرص زینک ایکس مارت: حاوی زینک 30 میلی گرم – بعد از صبحانه یک عدد
قرص اولترا زینک ویتابیوتیک: حاوی زینک 15 میلی گرم + مس – بعد از صبحانه یک عدد – مناسب کودکان نیست.

قرص جوشان نیچرزپلنتی

زینک با و ویتامین سی:

حاوی زینک 15 میلی گرم + ویتامین سی 500 میلی گرم - روزانه یک عدد در یک لیوان آب - با طعم پرتقال

قرص جوشان اکتوویت

زینک با بیوتین:

حاوی زینک 30 میلی گرم + بیوتین 5000 میکرو گرم- روزانه یک عدد در یک لیوان آب - با طعم کوکا
شربت زینک پلاس یوروویتال:حاوی زینک 5 میلی گرم + ویتامین های ب - مناسب 6 ماه به بالا - بعد از صبحانه
شربت مولتی سانستول پلاس زینک:حاوی زینک 5 میلی گرم + ویتامین ها - مناسب یک سال به بالا - بعد از صبحانه - با طعم پرتقال
شربت زینک گلوکونات 10 سیمرغ:حاوی زینک گلوکونات 10 میلی گرم - مناسب 7 ماه به بالا - برای اسهال حاد اطفال و بهبود زخم و…
شربت نئوزینک الحاوی:حاوی زینک گلوکونات 5 میلی گرم - مناسب 6 ماه به بالا  - برای اسهال حاد اطفال و بهبود زخم و…
شربت زینک سندروس:

حاوی زینک گلوکونات 5 میلی گرم + آهن + کلسیم + ویتامین سی و ویتامین ها

مناسب 2 سال به بالا - فاصله 2 ساعت با چای و لبنیات - نیم ساعت بعد از غذا - با طعم شکلات

شربت زینک شهر دارو:حاوی زینک سولفات 10 میلی گرم - بعد از صبحانه - با طعم انبه پرتقال- مناسب 6 ماه به بالا 
شربت زینک رازک:حاوی زینک سولفات 5 ( یا 10) میلی گرم - بعد از صبحانه- مناسب 6 ماه به بالا 
شربت میکرو زینک پلاس:

حاوی زینک میکرو ان کپسوله 10 میلی گرم + ویتامین های ب + ویتامین سی

مناسب یک سال به بالا - با طعم پرتقال - در این شربت ملکول زینک در کپسولی قرار گرفته و عوارض گوارشی به حداقل رسیده است.

شربت لیکو زینک:حاوی زینک 5 میلی گرم + ویتامین های ب +ویتامین سی - مناسب یک سال به بالا
شربت زینک زی سل:حاوی زینک سولفات 22 میلی گرم - مناسب 6 ماه به بالا

 

نتیجه‌گیری

 فواید قرص زینک بعنوان یک مکمل ضروری برای بدن، کمک به عملکرد صحیح سیستم ایمنی، ترمیم زخم‌ها، رشد و نمو طبیعی، تولید هورمون‌ها و سلامت پوست، مو و ناخن‌ها می‌باشد. زینک یک ماده معدنی ضروری برای سلامتی بدن است و برای دریافت مقدار کافی زینک و جلوگیری از کمبود زینک، می‌توانید از غذاهای غنی از زینک مانند گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی، آجیل و دانه ها، غلات کامل، حبوبات، لبنیات و تخم مرغ استفاده کنید. در صورتی که از طریق رژیم غذایی خود به اندازه کافی زینک دریافت نمی‌کنید، می‌توانید از مکمل زینک استفاده کنید.

پرسش و پاسخ

1- قرص زینک را کی بخوریم؟

 می‌توانید قرص زینک را همراه با یک وعده غذا یا بعد از آن مصرف کنید. نحوه مصرف آن به صورت روزانه و به طور منظم است. چنانچه میخواهید افزایش اشتها ایجاد نشود، باید این دارو را بعد از شام استفاده کنید.

2- آیا مصرف قرص زینک با سایر مکمل‌ها و داروها تداخل دارد؟

 بله، تداخلات دارویی با مصرف برخی مکمل‌ها و داروها با قرص زینک مشاهده می‌شود. برخی از داروها می‌توانند جذب زینک را کاهش دهند و برخی مکمل‌ها ممکن است بتوانند جذب سایر مواد مغذی را تحت تأثیر قرار دهند. بهتر است قبل از مصرف قرص زینک، لیست همه مکمل‌ها و داروهای مصرفی خود را به پزشک خود ارائه دهید.

3- آیا مصرف قرص زینک برای همه مناسب است؟

 مصرف قرص زینک در برخی شرایط و برای افراد خاص توصیه می‌شود، اما برای همه مناسب نیست. برخی افراد ممکن است حساسیت یا آلرژی نسبت به زینک داشته باشند. همچنین، برخی افراد ممکن است در مواجهه با برخی بیماری‌ها و مشکلات مزمن دقت بیشتری در مصرف زینک نیاز داشته باشند.

4- فواید قرص زینک برای پوست چیست؟

از فواید زینک می‌توان به بهبود خون‌رسانی، بهبود رنگ پوست و پیشگیری از کبودی زیر چشم‌ها اشاره کرد.

5- قرص زینک پلاس را کی بخوریم؟

بهترین زمان مصرف قرص زینک پلاس حداقل 1 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا توصیه می‌شود. اگر بعد از مصرف این قرص مشکل ناراحتی معده داشتید، ممکن است پزشک مصرف آن را همراه با غذا توصیه کند. برای پیشگیری از بروز عوارض جانبی، بهتر است  قبل از مصرف حتما با پزشک یا دکتر تغذیه مشورت کنید.

 

منبع:

New Researches about Zinc Supplements

دکتر فاطمه ذنوبی

دکتر فاطمه ذنوبی

فارغ التحصیل رشته داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1397. موضوع پایان نامه : 1- سرکوب سلول های سرطان مغز با دوز داروی کمتر 2- اثر نوعی قارچ بر کاهش تکثیر سلول سرطانی، فعالیت ها : - دریافت رتبه سوم کشوری مقاله سرطان درمانی در همایش کشوری سم شناسی سال 96-97 - دبیر انجمن علمی دانشجویان داروسازی بین الملی شیراز - رئیس کمیته استاد مشاور دانشکده داروسازی بین المللی شیراز

دیدگاه (0)

دیدگاه خود را برای ما بنویسید

کلید ESC برای خروج فشار دهید